Hoe kan ik verkopen?

Lees hier hoe u eenvoudig u participaties kunt verkopen.

Verkopen? Hoe werkt dat?

Indien u al participaties bezit in één van onze beleggingsfondsen dan kunt u één keer per maand participaties verkopen. Lees hieronder hoe u eenvoudig participaties kunt verkopen in één van onze beleggingsfondsen.

Indien er na het lezen nog vragen zijn over hoe u kunt verkopen, neem dan contact met ons op.

Stap 1; Inloggen op Mijn HiQ

U hebt als klant een cliëntnummer en een wachtwoord toegestuurd gekregen. Deze kunt u vinden in uw welkomstbrief. Hiermee logt u in op https://www.hiqinvest.nl/mijnhiq/

Stap 2; Order inleggen

Nadat u bent ingelogd kunt u aan de linkerkant in het menu op `Mijn orders` klikken. Hier kunt u aangeven in welk beleggingsfonds u wilt verkopen. Nadat u het bedrag heeft ingevuld vragen wij u door middel van uw wachtwoord uw order te bevestigen. U ontvang direct een e-mail met details van uw order.

Stap 3; Afwikkeling van uw order

Zodra wij de officiële koers van de administrateur van het fond hebben ontvangen, wordt uw order verwerkt. U ontvangt binnen 5 werkdagen na de bekendmaking van de officiële koers een brief van ons met daarin de afwikkeling van uw order. Daarnaast kunt u ook via uw persoonlijk pagina, Mijn HiQ, de waardeontwikkeling van uw participaties volgen.

Stap 4; Geld op uw rekening

Het bedrag waarvoor u uittreedt wordt binnen 5 werkdagen na de bekendmaking van de officiële koers naar u rekeningnummer overgemaakt.