Hoe kan ik instappen?

Hoe kan ik instappen?

Instappen? Hoe werkt dat?

Instappen in één van onze beleggingsfondsen kan snel en eenvoudig. Lees hieronder hoe u eenvoudig kunt instappen in één van onze beleggingsfondsen.

Indien er na het lezen nog vragen zijn over hoe u kunt instappen, neem dan contact met ons op.

Stap 1; Vul het online inschrijfformulier in

U kunt instappen in één van onze beleggingsfondsen door het online inschrijfformulier in te vullen.

Stap 2; Inschrijfformulier per post/e-mail versturen

Nadat u het inschrijfformulier ingevuld heeft vragen wij u deze te ondertekenen. Het inschrijfformulier (tezamen met een kopie paspoort van u (en eventueel uw partner)) kunt u vervolgens via de post of e-mail naar HiQ Invest versturen. U ontvangt een bevestiging van ontvangst zodra wij uw inschrijfformulier ontvangen hebben.

Stap 3; Geldbedrag overmaken

Nadat u het inschrijfformulier heeft ingevuld en uitgeprint, ontvangt u van ons een e-mail met daarin de betalingsinstructies. Deze instructies vindt u ook terug op het uitgeprinte inschrijfformulier. U ontvangt een bevestiging van ontvangst zodra de storting op de rekening van het fonds is bijgeschreven. Voor het Market Neutral Fund dient het geldbedrag voor de 10e van de maand op de rekening van het fonds te zijn bijgeschreven. Voor het Fundamental Value Fund dient het geldbedrag voor de 25e van de maand op de rekening van het fonds te zijn bijgeschreven.

Stap 4; Controle door HiQ Invest

HiQ Invest controleert of het ingevulde rekeningnummer op het inschrijfformulier correspondeert met de betaling op de rekening van het fonds. Daarnaast controleert HiQ Invest of het Sofinummer (BSN) correspondeert met het kopie van uw paspoort.

Stap 5; Afwikkeling van uw inschrijving

Zodra wij de officiele koers van de administrateur van het fonds hebben ontvangen, wordt uw inschrijving verwerkt. U ontvangt binnen 5 werkdagen na de bekendmaking van de officiële koers een brief van ons met daarin uw inloggegevens. Via Mijn HiQ kunt u de waardeontwikkeling van uw participaties volgen. Ook kunt u eenvoudig participaties bijkopen of (gedeeltelijk) verkopen via uw persoonlijke pagina.