Hoe kan ik bijkopen?

Lees hier hoe eenvoudig participaties kunt bijkopen.

Bijkopen? Hoe werkt dat?

Indien u al participaties bezit in één van onze beleggingsfondsen, dan kunt u één keer per maand participaties bijkopen. Lees hieronder hoe u eenvoudig participaties kunt bijkopen in één van onze beleggingsfondsen.

Indien er na het lezen nog vragen zijn over hoe u kunt bijkopen, neem dan contact met ons op.

Stap 1; Inloggen op Mijn HiQ

U hebt als klant een cliëntnummer en een wachtwoord toegestuurd gekregen. Deze kunt u vinden in uw welkomstbrief. Hiermee logt u in op https://www.hiqinvest.nl/mijnhiq/

Stap 2; Order inleggen

Nadat u bent ingelogd, kunt u aan de linkerkant in het menu op "Mijn orders" klikken. Hier kunt u aangeven in welk fonds u wilt bijkopen. Nadat u het bedrag heeft ingevuld, vragen wij u door middel van uw wachtwoord de order te bevestigen. U ontvang direct een e-mail met details van uw order en de betalingsinstructies van het fonds.

Stap 3; Geldbedrag overmaken

HiQ Invest boekt geen geld van uw rekening! U dient het bedrag zelf over te maken. De betalingsinstructies vindt u terug in de e-mail die u van ons heeft ontvangen. U ontvangt een bevestiging van ontvangst zodra de storting op de rekening van het fonds is bijgeschreven. Voor het Market Neutral Fund dient het geldbedrag voor de 10e van de maand op de rekening van het fonds te zijn bijgeschreven. Voor het Fundamental Value Fund dient het geldbedrag voor de 25e van de maand op de rekening van het fonds te zijn bijgeschreven.

Stap 4; Afwikkeling van uw order

Zodra wij de officiële koers van de administrateur van het fond hebben ontvangen, wordt uw order verwerkt. U ontvangt binnen 5 werkdagen na de bekendmaking van de officiële koers een brief van ons met daarin de afwikkeling van uw order. Daarnaast kunt u ook via uw persoonlijk pagina, Mijn HiQ, de waardeontwikkeling van uw participaties volgen.